Буданов розкрив, яке бажання загадав, задуваючи свічки на святковому торті

Буданов розкрив, яке бажання загадав, задуваючи свічки на святковому торті

Керівник військової розвідки України тепер вже генерал-лейтенант Кирило Буданов розповів, що загадав, коли задмухував свічки на святковому торті.

"Бажання цілком зрозуміле: якнайшвидшої повної всеосяжної перемоги України", - зазначив він в ефірі марафону "Єдині новини".

Між тим начальник ГУР МО не відповів на питання, де саме вибухнуло під час задування свічок: "Покаже час", сказав Буданов.

"Сюрпризи будуть", — так пояснив появу відео з головним воєнним розвідником його підлеглий Андрій Юсов.

Як відомо, у ГУР вирішили оригінально привітати українців із Днем воєнної розвідки, який в Україні відзначають 7 вересня. На відео, опублікованому відомством з нагоди свята, Буданову приносять торт зі свічками: коли він дмухає на свічки чутно звук вибуху.

У привітанні голова ГУР подякував розвідникам за службу та пообіцяв помститися окупантам “за наших бійців, за вбитих та покалічених дітей, за сиріт та батьків, за українські міста та села, за наше небо, нашу землю та наше море”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Буданов заявив, що Україна максимально наблизилася до того, щоб російська сторона погодилася на обмін полоненими у форматі “всіх на всіх”.

Головне