Буданов прокоментував інформацію про ліквідацію Герасимова в Криму

Буданов прокоментував інформацію про ліквідацію Герасимова в Криму

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував чутки про те, що у результаті українських ударів по військових об'єктах в Криму міг постраждати чи загинути начальник російського генерального штабу Валерій Герасимов.

"Я, скажімо так, не маю підтверджуючої це інформації", - заявив Буданов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

Нагадаємо, вдень 5 січня мережею почала ширитися інформація про те, що начальник генерального штабу збройних сил рф Валерій Герасимов міг загинути внаслідок удару ЗСУ по окупованому Криму 4 січня. Жодне українське силове відомство не змогло підтвердити цю інформацію. На думку військових, інформація про ліквідацію Герасимова в Криму все ж не відповідає дійсності.

Як повідомляли "Ми-Україна", керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що росія відмовляється звільняти з полону "азовців", оскільки намагається зіграти на почуттях українців та дестабілізувати ситуацію в Україні.

Головне