Бояться шісток: у МВС розповіли, які номерні знаки найчастіше замовляють українці

Бояться шісток: у МВС розповіли, які номерні знаки найчастіше замовляють українці

Платні номерні знаки продовжують користуватися популярністю серед українців. При цьому найчастіше з цифрових комбінацій водії обрають 7777, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Всього з початку цього року, за даними МВС, в Україні було видано близько 752 тисяч номерних знаків і понад 20% з ним, а саме 128 тисяч - були платними.

Також у МВС додали, що найменший попит мають номери з чотирма шістками - 6666. 

"Платні номери видають виключно за бажанням водіїв. Також кермувальники можуть обрати й попередньо забронювати комбінацію цифр зі звичайних номерних знаків", - зазначили у Міністерстві внутрішніх справ і додали, що це коштуватиме 360 гривень.

Крім того водії можуть замовити індивідуальний номерний знак - це може бути ім'я, прізвище чи якесь окреме слово. За такий номер доведеться віддати близько 1 тисячі гривень. Однак у МВС звернули увагу на те, що такий номерний знак не може мати більше 8 символів. 

photo_2023-11-23 20.24.19.jpeg (117 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна", нині громадяни України вже у чотирьох країнах Європи можуть скористатися сервісом міжнародної доставки посвідчення водія. Наразі він уже доступний у Польщі, Чехії, Німеччині та Італії.

Головне