10 років українського спротиву: Укрпошта випустить нові поштові марки

10 років українського спротиву: Укрпошта випустить нові поштові марки

"Укрпошта" випускає новий поштовий блок "І буде весна!", присвячений десятій річниці Революції Гідності й українському спротиву. Про це повідомляють у пресслужбі.

"Фотографії війни, які завжди викликатимуть у нас найсильніші емоції. Які розлетілися всім світом та отримали широке визнання. На яких зафіксовано складні, разючі, чуттєві та життєствердні моменти останніх 10 років життя в умовах війни".

Нові марки будуть містити знакові кадри, зроблені під час війни:

  • "Захоплення аеропорту "Бельбек". Севастополь, 2014";
  • "Кохання не спинити! Харків, 2022";
  • "Світло переможе! "Азовсталь". Маріуполь, 2022";
  •  "Руки піхотинця. Бахмут, 2023".

Поштовий набір "І буде весна!" містить: блок поштової марки, художній конверт С6 та чотири листівки. Тираж блоку — 250 тисяч.

Нагадаємо, залізничне сполучення з Республікою Польща здійснюється у штатному режимі. Пасажирські та вантажні поїзди наразі курсують без ускладнень. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

Вчора польські протестувальники заблокували рух поїзда №119 Київ – Хелм. У ньому було 260 пасажирів, більшість з них – жінки та діти. Після втручання польської поліції та залізничників поїзд продовжив рух.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сотні чеських фермерів, незадоволені нинішньої агрополітикою Чехії та Євросоюзу в цілому, заїхали на своїх тракторах у центральну частину столичної Праги у понеділок, 19 лютого. Цією акцією вони демонструють обурення стосовно високих цін на електрику, бюрократію та "зелений курс" ЄС, пише Reuters. 

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.