ЗСУ знищили пункт управління спецпідрозділів рф на лівобережжі Херсонщини

 ЗСУ знищили пункт управління спецпідрозділів рф на лівобережжі Херсонщини

ЗСУ знищили пункт управління спецпідрозділів рф на лівобережжі Херсонщини. Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Удар по окупантам поблизу Олешківських пісків було нанесено керованими авіаційними бомбами.

“Збройні Сили України уразили керованими авіаційними бомбами пункт управління підрозділів спеціального призначення російських окупаційних військ поблизу Олешківських пісків”, — йдеться в описі до відповідного відео, яке опублікували військові.

Нагадаємо, воїни Повітряних сил Збройних сил України збили 79% ворожих ударних дронів, які за останні 10 тижнів атакували країну.

Про це йдеться в інфографіці UA War Infographics у Telegram-каналі. Як зазначається, восени російські війська почали все більш активно використовувати ударні дрони замість крилатих ракет.

Наразі країна-агресорка намагається зробити запас ракет для можливих обстрілів енергетичної інфраструктури України у зимовий період.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, голова Пентагону Ллойд Остін на зустрічі у форматі "Рамштайн" закликав надати Україні засоби протиповітряної оборони, аби захистити цивільне населення України в зимовий період. За його словами, Україні знову доведеться пройти холодний період року в стані війни. 

Головне