В "Дії" підтвердили збій в роботі через велике навантаження

 В

Під час трансляції фіналу національного відбору на "Євробачення" 2024 стався збій у застосунку "Дія" у зв'язку з перенавантаженням. 

"Дії треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів. Тож, якщо у вас не відкривається Опитування - спробуйте проголосувати через декілька хвилин!", - йдеться в повідомленні.

При спробі зайти в застосунок, програма видає помилку. Ймовірно, причиною складнощів є початок голосування у фіналі нацвідбору на Євробачення і велике навантаження на сервери.

Пізніше у "Дії" підтвердили, що голосування буде продовжено, щоб усі бажаючі встигли віддати свій голос. Голосування довелося продовжити навіть вже після оголошення про те, що воно закрилося.

Станом на 21:30 в "Дії" проголосувало понад 7000 українців.

Нагадаємо, національний відбір на пісенний конкурс "Євробачення-2024" цьогоріч вестимуть троє ведучих. Про це повідомили організатори відбору.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вже на початку лютого стане відомою доля пакету допомоги Україні від ЄС на суму 50 млрд євро. ВПО до початку весни можуть подавати заяви на переоформлення виплат. Також протягом місяця побачимо новий законопроєкт про мобілізацію та умови індексації пенсій. "Ми – Україна" з'ясовував деталі щодо цих та інших змін.

Головне