Голова парламенту Франції про відправку військ в Україну: Все залишається можливим

 Голова парламенту Франції про відправку військ в Україну: Все залишається можливим

Голова парламенту Франції прокоментував відправку військ в Україну. Він наголосив, що "все залишається можливим".Про це повідомила кореспондендентка "Ми-Україна" Ольга Дунська.

Голова Національної асамблеї Франції заявила про це під час пресбрифінгу в Одесі. Таким чином Яель Брон-Піве прокоментувала попередні заяви Макрона.

"В своїй заяві президент республіки сказав, що не виключає нічого апріорі. В тій позиції, яку Франція демонструвала, демонструє і демонструватиме до кінця війни, до самої перемоги нічого не є виключним, все залишається можливим. Я не буду додатково інтерпретувати слова президента, ця позиція достатньо зрозуміла", - наголосила вона.

Нагадаємо, Німеччина і Франція спільно боротимуться з тероризмом на чемпіонаті з футболу і Олімпіаді. Про це повідомили у виданні Spiegel.

Зокрема, йдеться про можливу небезпеку від ісламістів та інших потенційних насильницьких злочинців до безпеки наших мереж від кібератак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, обмеження електропостачання наразі діють на Харківщині та Дніпропетровщині. Про це повідомив голова "Укренерго" Володимир Кудрицький.

За словами голови "Укренерго", в Харкові ситуація з енергопостачанням залишається складною.

Головне