Уряд виділив 62 млрд грн на програми відновлення після агресії рф, – Шмигаль

Уряд виділив 62 млрд грн на програми відновлення після агресії рф, – Шмигаль

Фондом ліквідації наслідків збройної агресії було виділено загалом 62,3 мільярди гривень на різні програми відновлення. З цієї суми майже 1,7 мільярда призначено для Сумської області, а 673 мільйони - для Чернігівської області.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, на якому обговорювалися питання Сумської та Чернігівської областей.

За словами прем'єра, основними спільними пріоритетами центральної влади, регіонів та громад є завершення підготовки до зими, успішний запуск опалювального сезону, а також відновлення та забезпечення соціальних програм.

"З Фонду ліквідації наслідків збройної агресії було виділено загалом 62,3 мільярда гривень. З них майже 1,7 мільярда передбачено для Сумської області, а 673 мільйони - для Чернігівської", - підкреслив Шмигаль.

Крім того, прем'єр-міністр наголосив, що продовжується робота щодо розгортання мережі Пунктів незламності. На території Чернігівської області їх створено 330, а в Сумській - 541.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ажіотаж навколо військового обліку для жінок-медиків був штучно підігрітий російською пропагандою. 

Головне