Нові шляхи до успіху: як знайти роботу під час війни

Нові шляхи до успіху: як знайти роботу під час війни

Якщо наразі ви опинилися без роботи, не кваптеся посипати голову попелом. Сьогодні поговоримо про те, як знайти роботу під час війни.

ВІДКИНЬТЕ УПЕРЕДЖЕННЯ. Якщо ви переконані, що знайти роботу під час війни неможливо - то навряд чи обставини захочуть з вами сперечатися. Тож перше, що необхідно - це відкинути шкідливі упередження.

З моменту повномасштабного вторгнення лише у столиці відкрилося понад півсотні нових закладів. Впевнена, якщо ви подосліджуєте це питання, то знайдете ще більше прикладів, які мотивують. І
повірите в те, що знайти роботу під час війни - можливо.

ПРОБУЙТЕ НОВІ ШЛЯХИ. Якщо раніше ви шукали роботу виключно на спеціалізованому сайті, то зараз саме час спробувати нові шляхи пошуку. Запитайте про вакансії знайомих. Розмістіть постсамопрезентацію у соціальних мережах. Самостійно зв’яжіться з компаніями, до яких хотіли б долучитися. І не бійтеся відмов. Адже кожна з них наближає вас до вашої мети.

ВИХОДЬТЕ ЗА РАМКИ ДОСВІДУ. Не варто обмежувати себе своїм попереднім досвідом роботи. Впевнена, ваші таланти та навички простягаються далеко за його межі. Тож як щодо того, аби спробувати себе у новій професії? Якби ви могли обрати будь-які три напрямки зайнятості прямо сьогодні, то що б це були за посади?

ДАЙТЕ СОБІ ЧАС. Не тисніть на себе. Якщо знайти роботу прямо сьогодні не вдається, не лайте і не звинувачуйте себе. Адже користі від того - нуль. Натомість продовжуйте пошуки. Паралельно - підтягуйте знання та навички. Вдосконалюйтеся. І гідна вас вакансія обов’язково з’явиться.

Якщо ж знадобиться підтримка професійного психолога - записуйтеся на особисту чи онлайн консультацію.

Олена Шершньова, практикуюча психологиня

Головне