Відкриття Олімпійських Ігор-2024: стало відомо, хто нестиме прапор України

Відкриття Олімпійських Ігор-2024: стало відомо, хто нестиме прапор України

Тенісистка Еліна Світоліна буде нести прапор України під час церемонії відкриття Олімпійських ігор 2024 року.

Про це спортсменка розповіла в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт у Парижі.

Церемонія відкриття відбудеться у п'ятницю, 26 липня, о 20:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійські ігри-2024: де, як і коли пройдуть – путівник Олімпіадою

Вболівальники зможуть стежити за перебігом подій у прямій трансляції.  Суспільне транслюватиме Олімпійські ігри-2024 одразу на трьох платформах: Суспільне Спорт, місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо) і сайті Суспільне Спорт, де відразу йтимуть п’ять трансляцій з Олімпіади.

Крім того, співтранслятором стала платформа MEGOGO. 

РЕКОМЕНДУЄМО: Події в Українському Домі та наш прапор на Іграх: в НОК розповіли, які заходи, присвячені Україні, будуть на Олімпіаді

Церемонія відкриття проходитиме на річці Сена, де парад спортсменів рухатиметься з плином течії зі сходу на захід, охоплюючи відстань у 6 кілометрів. Кожна національна делегація матиме власний човен з телекамерами для трансляції події з води. Човни пропливатимуть повз найвідоміші пам’ятки Парижа. Парад, у якому візьмуть участь 10 500 олімпійських атлетів, завершиться на площі Трокадеро, де продовжаться урочистості.

На літніх Олімпійських іграх збірну України представлятимуть 140 спортсменів. Зокрема, вперше на Олімпіаді Україна буде представлена у футбольному турнірі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, гравці "Динамо" не потиснули руки футболістам "Партизана" перед матчем ЛЧ.

Головне