Snoop Dogg понесе Оліміпийский вогонь на церемонії відкриття Олімпіади-2024 

Snoop Dogg понесе Оліміпийский вогонь на церемонії відкриття Олімпіади-2024 

Легендарний американський репер Snoop Dogg стане одним з факелоносців Олімпійського вогню. Про це оголосив мер міста Сен-Дені Матьє Ханотен.

Він повідомив, що Снуп Догг, відомий також як Келвін Кордозар Бродус-молодший, пронесе факел через район Сен-Дені - фінальну зупинку перед Ейфелевою вежею.

Виконавець вже прибув до Парижа, про шо повідомив у Twitter.

"Ви готові? Олімпіада-2024 у Парижі",- написав він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпіада-2024 у Парижі: де дивитися трансляцію

Окрім почесної місії факелоносця, репер також долучиться до висвітлення Олімпіади, надаючи "регулярні звіти" та "досліджуючи знакові пам'ятки міста".

"Я виріс, спостерігаючи за Олімпійськими іграми, і я в захваті від того, що неймовірні спортсмени привезли свою А-гру до Парижа. Це свято майстерності, відданості та прагнення до величі", - поділився Снуп Догг своїми враженнями.

Як відомо, репер вже мав досвід участі в спортивних заходах. На початку місяця він пробіг 200 метрів за 34,44 секунди під час підготовки збірної США з легкої атлетики до літніх Олімпійських ігор-2024.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпіада-2024: в НОК розкрили, як українських спортсменів готували до спілкування з росіянами

Як писав "Ми-Україна" раніше, влада Франції відмовила деяким російським журналістам у праві висвітлювати Олімпійські ігри "з обережності", а також побоюючись потенційних "шпигунів".

 

Головне