Форвард національної збірної України Роман Яремчук став гравцем “Олімпіакоса”

Форвард національної збірної України Роман Яремчук став гравцем “Олімпіакоса”

Грецький клуб “Олімпіакос” оголосив про підписання контракту з 28-річним українським форвардом Романом Яремчуком. 

Про це повідомляє пресслужба клуба. 

Роман Яремчук, який народився 27 листопада 1995 року, розпочав свою кар'єру в львівських “Карпатах”, а пізніше перейшов до київського “Динамо”, де грав після оренди в “Олександрії”, де за 17 матчів забив 6 голів.

У 2017 році він підписав контракт з бельгійським клубом КАА Гент. За чотири сезони в Генті Яремчук провів 152 матчі та забив 61 гол. Після цього він приєднався до “Бенфіки”, де за 47 матчів відзначився 9 голами. Влітку 2022 року Яремчук підписав контракт з “Брюгге”, де провів 32 матчі, забив шість голів і віддав три гольові передачі.

У кінці сезону Яремчук грав за “Валенсію” на правах оренди у “Брюгге”, де провів 29 матчів і забив чотири голи.

На міжнародній арені Яремчук провів 58 матчів за збірну України, де забив переможний гол у матчі проти Словаччини на Євро-2024. Він також відзначився 16 голами у своїх вікових групах U17, U18, U19, U20 та U21.

“Романе, ласкаво просимо в Олімпіакос”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Олімпійських іграх 2024 року українська фехтувальниця Ольга Харлан пробилася до півфіналу змагань. Її співвітчизниці зазнали невдачі: Олена Кравацька поступилася японській спортсменці Місакі на стадії 1/16 фіналу, а Аліна Комащук також завершила свій виступ на турнірі шаблісток.

Головне