Андрій Шевченко став новим президентом УАФ

Андрій Шевченко став новим президентом УАФ

Легендарний футболіст і колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко був офіційно обраний президентом Української асоціації футболу (УАФ).

За відповідне рішення проголосували делегати на позачерговому Конгресі УАФ

На позачерговому XXVI Конгресі Української асоціації футболу, який відбувся 25 січня у Києві, 47-річний Шевченко був єдиним кандидатом на посаду глави УАФ.

Він був офіційно представлений кандидатом на посаду президента УАФ 8 грудня та прийняв пропозицію взяти участь у виборах, взявши час на розробку своєї програми та формування команди.

Андрій Шевченко прийшов на заміну Андрію Павелку, який очолював організацію з 2015 року. Наразі Павелко перебуває під вартою.

Його підозрюють у "заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах за попередньою змовою з групою осіб".

Павелко проходять у кримінальній справі про розкрадання 26,5 млн грн під час будівництва заводу з виробництва штучної трави.

Нагадаємо, Андрій Шевченко увійшов у рейтинг 50 найкращих гравців 2000-х років. Український футболіст, який свого часу грав у кращих європейських клубах, зокрема "Мілані" та "Челсі", опинився на 20 позиції в рейтингу.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Даяна Ястремська вперше вийшла у півфінал Australian Open.

Головне