З’явилися кадри знищеного російського Су-34 на аеродромі "Морозовськ" (відео)

З’явилися кадри знищеного російського Су-34 на аеродромі

РосЗМІ показали відео із наслідками масштабної атаки на військовий аеродром Морозовськ у Ростовській області рф, який стався у ніч з 2 на 3 серпня. 

Згідно з інформацією джерел ASTRA в екстрених службах Ростовської області, семеро військовослужбовців армії рф отримали поранення в результаті повітряного нападу на летовище. 

Як відомо, у ніч проти 3 серпня українські Сили оборони здійснили серію успішних ударів по стратегічних об'єктах на території рф. Головною ціллю став аеродром Морозовськ у Ростовській області, де було зафіксовано влучання в склади боєприпасів, включаючи ті, на яких ворог тримав керовані авіаційні бомби. Головне управління розвідки МО підтвердило знищення винищувача-бомбардувальника Су-34. За даними розвідки, ще два російські літаки такого ж типу, ймовірно, пошкоджені уламками. Біля бортів зафіксовано воронки від вибухів. Крім того, чотири технічні будівлі та два ангари отримали помітні з космосу пошкодження.

Тієї ж ночі українські захисники атакували низку нафтобаз та об'єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів у Бєлгородській, Курській та Ростовській областях росії. Підтверджено влучання та загоряння щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 серпня у росії стався потужний вибух, в результаті спалахнула пожежа на нафтопереробному підприємстві компанії "Транснєфть" у місті Усинськ. 

Головне