Зірка "Теда Лассо" візьме участь у благодійному футбольному матчі на підтримку України

Зірка

Зірка популярного серіалу "Тед Лассо" Філ Данстер, який зіграв одного з ключових героїв - гравця ФК "Річмонд" Джеймі Тартта - стане гостем благодійного футбольного матчу на підтримку України Game4Ukraine. Про це повідомили у фандрейзинговій платформі UNITED24.

"Game4Ukraine збере не лише легендарних футболістів, але й популярних акторів. Зустрічайте першого гостя благодійного матчу на підтримку України - зірку найкращого комедійного серіалу останніх років "Тед Лассо" Філа Данстера!" - йдеться у повідомленні.

В UNITED24 вирішили не розкривати, як саме актор з'явиться на матчі.

"Не будемо розповідати завчасно, в якій ролі Філ з'явиться на матчі. Хтозна, можливо, він вийде на поле не лише у складі вигаданого ФК "Річмонд", - наголосили в UNITED24.

Благодійний матч на підтримку України Game4Ukraine

Легендарні українські футболісти Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, які є амбасадорами UNITED24, вирішили провести благодійний матч на підтримку України Game4Ukraine.

Таку ідею підтримав Президент України Володимир Зеленський.

Відомо, що матч пройде на стадіоні футбольного клубу "Челсі" "Стемфорд Брідж" 5 серпня. 

Капітанами стануть Шевченко та Зінченко. Вони вже почали збирати у свої команди зірок футболу зі світовим імям.

Метою цього благодійного матчу є збір коштів на реконструкцію ліцею імені Михайла Коцюбинського в Чернігівській області. який був зруйнований російськими окупантами у березні 2022 року.

Раніше "Ми-Україна" писали про склади команд благодійного футбольного матчу на підтримку України Game4Ukraine.

Головне