Зеленський призначив Шевченка своїм позаштатним радником

Зеленський призначив Шевченка своїм позаштатним радником

Президент України Володимир Зеленський призначив своїм позаштатним радником Андрія Шевченка. Про це йдеться в указі глави держави №589/2023 від 26 вересня, опублікованому на його офіційному сайті.

"Призначити ШЕВЧЕНКА Андрія Миколайовича Радником Президента України (поза штатом)", - йдеться у документі.

Як відомо, Андрій Шевченко є амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Він активно поширює інформацію про війну, яку росія розпочала в Україні та збирає кошти на відновлення нашої країни. Також Шевченко допомагає залучати до UNITED24 нових амбасадорів та донатерів.

"Я дуже добре розумію, як нам діяти, як збирати допомогу. Під час першої хвилі уваги протягом двох-трьох місяців пожертви йшли самі, бо люди постійно бачили Україну в новинах. Зараз про нас менше пишуть, і потрібно шукати інші формати. Великі івенти, футбольні матчі, концерти - будь-які заходи, щоб поєднати відпочинок і можливість зробити хорошу справу", - так Андрій Шевченко описує свою роботу в UNITED24.

Як повідомляли "Ми-Україна", український футболіст Андрій Шевченко зустрівся у дитячій лікарні “Охматдит” з маленькими пацієнтами та пограв у футбол з 6-річною дівчинкою Мариною.

Головне