Зеленський: У головкома карт-бланш на кадрові зміни у війську

Зеленський: У головкома карт-бланш на кадрові зміни у війську

У головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського є можливість ухвалювати будь-які кадрові зміни у війську. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.  

"У головкома карт-бланш на кадрові зміни в армії, у штабах — будь-які. Усі українські командири мають знати фронт, відчувати фронт, його реальні потреби. Мають реально бути із солдатами, сержантами. Бути такими, якими потрібно, щоб досягати українських цілей", — сказав президент.

На початку тижня, коли Сирський повернеться з фронту, то він має надати детальну доповідь та конкретні пропозиції щодо "подальших змін і наших дій".

Нагадаємо, міністерство оборони формує спільноту інноваторів та закликає розробників пропонувати свої готові технічні рішення для допомоги Силам оборони. Про це повідомляє пресслужба відомства. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська федерація вночі 2 березня завдала удару "Шахедом" по будинку в Одесі. Станом на 20:00 відомо про сімох загиблих, серед них – мама і її чотиримісячна дитина.

Головне