Зеленський приїхав у Брюссель, де відбудеться "Рамштайн-16"

Зеленський приїхав у Брюссель, де відбудеться

Президент України Володимир Зеленський прибув до штаб-квартири Організації Північноатлантичного договору (НАТО) у Брюсселі.

Про це інформує виконувач обов'язків офіційного представника НАТО Ділан Уайт у Х (Twitter).

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зустріне президента Володимира Зеленського у штаб-квартирі НАТО сьогодні вранці. Після цього вони проведуть зустріч з представниками преси.

"Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прийме президента Володимира Зеленського у штаб-квартирі НАТО сьогодні вранці та проведе спільну зустріч", - повідомив Уайт.

Після спілкування з журналістами розпочнеться засідання міністрів оборони країн-членів НАТО. У межах цієї зустрічі відбудеться засідання Ради Україна-НАТО, до якого приєднається міністр оборони Швеції. На засідання вже прибула американська делегація. Всього мають бути присутніми 50 країн. 

Крім того, сьогодні в Брюсселі відбудеться засідання Контактної групи з питань оборони України, відоме як "Рамштайн-16". Зустріч у форматі "Рамштайн" цього разу присвячена протиповітряній обороні та боєприпасам, які допоможуть Україні пройти зиму.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський відповів, чи піде на другий президентський термін під час війни.

Головне