Зеленський поспілкувався з амбасадорами UNITED24: що обговорювали

Зеленський поспілкувався з амбасадорами UNITED24: що обговорювали

Президент України Володимир Зеленський обговорив підтримку України з амбасадорами фандрейзингової платформи United24. Про це повідомив глава нашої держави.

"Поспілкувався з амбасадорами фандрейзингової платформи United24 Френсісом Фукуямою, Скоттом Келлі, Річардом Бренсоном, Мішею Коллінзом, Марком Геміллом, Лієвом Шрайбером, Кетрін Винник та Іванною Сахно, Тімоті Снайдером, Бредом Пейслі, а також Вейном Сермоном, Беном МакКі та Маком Рейнольдсом з гурту Imagine Dragons", - йдеться в повідомленні.

Президент подякував за підтримку та фінансову допомогу, яку надають амбасадори.

"Дякую за ваші донати, політику підтримки й ваші голоси, які чують у всьому світі. Це дуже важливо. Окрема подяка за те, що продовжуєте працювати над приверненням уваги США до боротьби українського народу за свободу та незалежність", - додав Зеленський.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готує "справедливу відповідь" для ворога за терор українського населення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова погодитись на кредитні гроші від США

Головне