Здатні нести 5 кг вибухівки і нищити бліндажі - Абдула про важкі дрони для Третьої Штурмової

Здатні нести 5 кг вибухівки і нищити бліндажі - Абдула про важкі дрони для Третьої Штурмової

Українські військові розробили нові важкі дрони, здатні нести до 5 кг вибухівки або боєприпасів. Ці безпілотники призначені для ураження укріплених позицій ворога, зокрема бліндажів. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Микола Волохов, відомий як командир Абдула.

За словами командира підрозділу "Терра" 3-ї окремої штурмової бригади, такі технологічні рішення дозволяють ефективно протидіяти окупантам, які закріплюються на українській території.

Нові дрони особливо корисні для знищення ворожих сил, що глибоко окопалися. Ця інновація є важливим інструментом у стримуванні агресора та звільненні українських земель.

"Ми зараз придумали важкі дрони для ураження важчих цілей - бліндажів, куди ворог закопується і його треба звідти дістати. Такий дрон здатний нести до 5 кг вибухівки чи боєприпасів, і це дуже допомагає, коли треба знищити росіян, які зарилися в нашу землю", - розповів Микола Волохов.

Нагадаємо, російські окупанти знову збирають сили для наступу на позиції українських військових, повідомив командир підрозділу “Терра” 3 ОШБр Микола Волохов в ефірі “Ми-Україна”.   

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти продовжують незаконне вивезення вантажів з Маріупольського порту. Від початку року обсяг викрадених та вивезених за межі України товарів перевищив 165 тисяч тонн. Особливо значних масштабів набуло розкрадання сільськогосподарської продукції - її вивезено вже 84,2 тисячі тонн. Про це повідомили в ЦНС.

Головне