За напад на працівника ТЦК в Івано-Франківську чоловік може сісти на п'ять років

За напад на працівника ТЦК в Івано-Франківську чоловік може сісти на п'ять років

В Івано-Франківській області до суду передали справу жителя Надвірнянського району, обвинувачуваного у побитті працівника ТЦК під час виконання службових обов’язків. Про це повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура.

Подія сталася у березні цього року на одному із мобільних блокпостів у місті. Військовослужбовець зайшов в один з автобусів для оповіщення громадян, і вступив в конфлікт з одним з пасажирів. У ході цього обвинувачений наніс службовій особі удари по голові.

Наразі вже керовано до суду обвинувальний акт стосовно 56-річного мешканця Надвірнянського району за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості службовій особі, - повідомили в регіональній прокуратурі.

Йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

"Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 56-річного мешканця Надвірнянського району за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості службовій особі, а саме: працівнику міського ТЦК та СП, який виконував громадський обов’язок у зв’язку зі службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українські військовослужбовці за минулу добу знищили 1110 окупантів. Загалом армія рф втратила 548 580 своїх солдатів.

Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України 5 липня. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська завдала ракетного удару по Одеській області. Про це у Telegram-каналі розповів очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

 

 

Головне