Юсов про зустріч Путіна та Кім Чен Ина: Проситимуть більше, ніж отримають

Юсов про зустріч Путіна та Кім Чен Ина: Проситимуть більше, ніж отримають

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов прокоментував майбутню зустріч президента рф Володимира Путіна та лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Про це повідомили "Ми-Україна". На запитання про те, чи є інформація, про які види озброєння російський президент Путін проситиме під час зустрічі з лідером КНДР, Юсов відповів, що "таке розуміння звичайно є".

"Не всі домовленості обговорені. У більшості випадків те, що просить росія та на що розраховує російський диктатор і російський режим, не задовольняється навіть тими державами і урядами та режимами, які підтримують комунікацію із світовим ізгоєм, яким сьогодні є російська федерація. Тому, проситимуть більше, ніж отримають", - наголосив Юсов.

При цьому, за словами представника української розвідки, Путін проситиме снаряди та боєкомплект для артилерійських систем.

Нагадаємо, ЗМІ передавали, що Кім Чен Ин може приїхати у росію у вересні. Він, ймовірно, поїде з Пхеньяна "бронепоїздом до Владивостока", де і зустрінеться з Путіним.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Північнокорейський лідер Кім Чен Ин заявив про “повну підтримку та солідарність” з російським народом. Також він заявив про бажання нарощувати партнерство з рф, “тримаючись за руки” з російським диктатором Володимиром Путіним. У привітальному повідомленні також зазначається, що росія “втілює священну справу захисту суверенних держав”. Також наголошується на тому, що багаторічна дружба між рф та КНДР є “цінним стратегічним надбанням, спільним для двох країн”.

Головне