X (Twitter) тестує платний доступ для нових користувачів за $1

X (Twitter) тестує платний доступ для нових користувачів за $1

Платформа Ілона Маска X планує запровадити платний доступ для всіх нових користувачів у всьому світі. Наразі компанія уже тестує цю систему.

Про це пише CNN.

Нові користувачі у Новій Зеландії та на Філіппінах повинні будуть внести річну передплату — один долар, щоб створювати і коментувати дописи на X.

Нововведення торкнеться лише нових акаунтів. Також користувач може купити преміум-підписку X за 3,99 долара на місяць, і йому не потрібно буде платити додатковий долар.

Компанія X стверджує, що має на меті "зміцнити наші вже успішні зусилля щодо зменшення кількості спаму, маніпулювання нашою платформою та діяльністю ботів, і врівноважити доступність платформи невеликою сумою комісії".

Експерти, однак, кажуть, що багато кіберзлочинців готові та здатні платити за акаунти на платформі. Теоретично, людина може заплатити за перевірку облікового запису, а потім дозволити компʼютеру запустити його, таким чином створивши бота.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 18 жовтня здійснили шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Вид ракет, які використали під час атаки на Запоріжжя, наразі встановлюється.  Троє людей вважаються безвісти зниклими. Внаслідок атаки пошкоджено вісім квартир.

Ракета влучила у багатоквартирний будинок у центрі міста, зруйновано під’їзд з 5 по 3 поверхи, розповіли у ДСНС. Рятувальники підтвердили, що в результаті терористичної атаки загинули двоє людей, ще троє – травмовані.

Пізніше поліцейські показали відео порятунку постраждалого з-під завалів у Запоріжжі.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетні удари окупантів по Запоріжжю. Він заявив, що  "російський терор має програти".

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська влаштували наймасштабніший наступ на місто Авдіївка, починаючи з 2014 року, весь час тривання війни в Україні.

Головне