Вночі окупанти атакували Одесу дронами: є влучання, дві людини постраждали

Вночі окупанти атакували Одесу дронами: є влучання, дві людини постраждали

У ніч проти четверга, 25 січня, російські окупанти атакували Одесу ударними дронами. Внаслідок цього сталось влучання. Відомо про двох постраждалих.

Про це повідомили очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та міський голова Одеси Геннадій Труханов. Як зазначається, протягом вечора місто було двічі атаковано ударними дронами.

Попри результативну роботу протиповітряної оборони, яка відбивала російські атаки, в Хаджибейському районі Одеси сталось влучання в промисловий об'єкт, а також було пошкоджено житлові будинки та цивільну інфраструктуру. У новобудові сталось займання, яке надзвичайники згодом загасили.

Попередньо відомо про двох постраждалих. За словами Труханова, один постраждалий був доставлений у міську лікарню з опіками, він наразі перебуває в стані середньої тяжкості. Другий травмований отримав забій при падінні, але від госпіталізації він відмовився. 

Зранку 25 січня на місці пошкоджень та руйнувань будуть працювати комунальні служби. Водночас оперативний штаб буде фіксувати пошкодження майна.

Загалом, як зазначили в Повітряних силах ЗСУ, вночі в результаті бойової роботи було ліквідовано 11 "шахедів" у межах Одеської та Миколаївської областей. Їх ворог запустив з району Приморсько-Ахтарськ, що в росії, та з мису Чауда, що в окупованому Криму.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по місту Гірник на Донеччині зросла до дев'яти осіб. За даними правоохоронців, серед постраждалих двоє дітей 2007 року народження. Їм надають необхідну медичну допомогу.

Головне