Внаслідок обстрілів на Харківщині загинули двоє цивільних, - ОВА

Внаслідок обстрілів на Харківщині загинули двоє цивільних, - ОВА

У результаті обстрілів Харківської області російськими окупантами за минулу добу загинули двоє чоловіків.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та Національна поліція.

Як йдеться у повідомленні, обстріл стався в селі Кругляківка, Куп'янського району. Російські військові скинули керовану авіабомбу, внаслідок чого загинув місцевий 67-річний житель. Обстріл пошкодив приватний будинок та господарську споруду. Того ж дня, у селі Глушківка, через обстріл загинув 73-річний мешканець.

Начальник Головного управління Національної поліції Харківської області Володимир Тимошко повідомив, що росіяни також атакували місто Куп’янськ FPV-дронами. Один дрон влучив у п’ятиповерхову будівлю, інший — пошкодив автомобіль комунального підприємства та дорожнє покриття. Окрім цього, був пошкоджений газопровід.

Увечері, 15 жовтня, російські військові атакували Харківський район. У селах Циркуни, Лісне та Семенівка керовані авіабомби влучили у відкриту місцевість, руйнувань і постраждалих немає.

Поліція задокументувала всі факти обстрілів і провела 14 оглядів місць подій. Було відкрито три кримінальні провадження, пов'язані зі збройною агресією рф. З початку повномасштабного вторгнення вже зареєстровано 22047 злочинів, пов'язаних із російською агресією на території Харківської області.

Нагадаємо, очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив, що Херсон залишився без світла вранці 16 жовтня. Проблеми з енергопостачанням виникли не лише у Херсонській області, але також і на Миколаївщині.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, з початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили 672 850 солдатів армії російської федерації. За минулу добу ліквідовано ще 1450 військових.

Головне