Внаслідок масованої атаки по Україні 16 загиблих та 97 поранених

Внаслідок масованої атаки по Україні 16 загиблих та 97 поранених

Внаслідок масованої атаки по Україні 16 загиблих та 97 поранених. 

Як повідомив генпрокурор Андрій Костін, серед поранених щонайменше двоє дітей – 6 та 8 років. Пошукові роботи тривають.

Постраждали Дніпро, Львів, Київ, Харків, Одеса, Конотоп, Запоріжжя. Розпочато кримінальні провадження за фактами вчинення воєнних злочинів.

За його словами рф використала "Кинджали", балістику, С-300, крилаті ракети, БПЛА, Х-22 або Х-32. Також близько 18 стратегічних бомбардувальників запускали Х-101/Х-505.

"Сьогодні зранку ворог випустив понад півтори сотні ракет та ударних дронів по мирних українських містах. Відомо про 16 загиблих. 97 поранених, серед яких щонайменше двоє дітей - 6 та 8 років. Пошукові роботи тривають", - написав він. 

Нагадаємо, ракетний обстріл Запоріжжя, який росіяни вчинили зранку 29 грудня, обірвав життя чотирьох місцевих жителів. Як повідомив очільник місцевої ОВА Юрій Малашко в коментарі "Ми-Україна", серед загиблих – дві жінки, ще двоє осіб – не встановлено.

Число поранених на цю годину зросло до 12.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих через російську атаку в Одесі зросла до трьох. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Внаслідок атаки по Одесі є також влучання у триповерховий будинок. Рятувальники тільки що дістали з-під завалів тіло людини. Кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки зросла до трьох", — повідомив голова ОВА.

 

Головне