Відправляла "коханим" смертельні посилки: на Київщині жінка труїла своїх колишніх

Відправляла

У Київській області правоохоронці затримали жінку, які вирішила помститись чоловікам, з якими колись мала відносини. В якості покарання вона обрала отруєння їх талієм - високотоксичним важким металом.

Як інформує прес-служба Нацполіції, план помсти був ретельно обдуманий. Жінка створила акаунт "магазину" у соцмережі, де провела "розіграш". Обрала переможцем чоловіка, з якими близько 20 років тому у неї були стосунки, відправивши йому отруєний алкоголь. Отримавши та "почавши" пляшку рому, він впав у кому і помер.

"Стан пацієнта дуже швидко погіршувався і ми не могли йому вже нічим допомогти, а після того, як ми отримали результат лабораторного дослідження на талій, то побачили дуже високу концентрацію і пацієнт просто був приречений", - прокоментував ситуацію лікар. 

В іншому випадку отруту, яка призначалася ще одному колишньому, випила його дружина з подругами. Наразі всі пʼятеро у лікарні.

В ході обшуку в оселі зловмисниці було виявлено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами тощо.  

"За фактом умисного вбивства слідчі Вишгородського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, повідомили лиходійці про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]. Фігурантці загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також вона перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів", - вказано у повідомленні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Кропивницькому Кіровський районний суд виніс вирок пенсіонерці за сутенерство. Вона працювала у сауні адміністраторкою і організовувала для клієнтів послуги секс-працівниць за гроші. 

Головне