Від початку повномасштабного вторгнення росіяни вбили в Україні 514 дітей

Від початку повномасштабного вторгнення росіяни вбили в Україні 514 дітей

Від початку повномасштабного вторгнення росіяни вбили в Україні 514 дітей. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Понад 1686 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії.

За інформацією Офіса Генпрокурора, офіційно підтверджено, що за час повномасштабного вторгнення поранення отримали 1 172 дитини. Найбільше дітей постраждало на Донеччині (498), Харківщині (306) та Херсонщині (143). Втім, все це не остаточні дані.

"Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях", - йдеться в повідомленні ОГП.

Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Нагадаємо, сили ППО знищили 9 ударних БПЛА та авіаційну ракету. Про це повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ. 

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, росіяни намагалися вдень атакувати з півночі України силами дронів-камікадзе. 9 з 10 ударних БпЛА "Shahed-136/131" вдалося знищити.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Зеленський обговорив з прем'єром Канади посилення української ППО. Про це повідомив президент. 

Президент розповів, що першу міжнародну розмову в 2024-му провів з Джастіном Трюдо. Розповів йому про постійний російський терор та атаки "шахедів" надвечір перед Новим роком і в новорічну ніч.

 

Головне