Вибори у США: Гарріс випереджає Трампа у п'яти з семи ключових штатів

Вибори у США: Гарріс випереджає Трампа у п'яти з семи ключових штатів

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає експрезидента Дональда Трампа в п’ятьох із семи ключових штатів у передвиборчих президентських перегонах. Про це повідомили дані опитування Cook Political Report Swing State Project.

Мова про Аризону, Мічиган, Північну Кароліну, Пенсильванію та Вісконсин.

Тим часом у Джорджії кандидати мають рівну підтримку, а в Неваді Трамп зберігає незначну перевагу.

У відсотковому співвідношенні перегони кандидатів у цих штатах мають такий вигляд: Гарріс підтримують 48% виборців, Трампа - 47%.

У Джорджії голоси поділились порівну. Єдиним штатом, де Трамп все ще утримує невелику перевагу, є Невада, хоча Гарріс скоротила відрив від Трампа на шість пунктів з травня.

Загалом у цих штатах за Гарріс готові проголосувати 48% виборців, за Трампа — 47% (за умови вибору лише одного із цих двох кандидатів). Ще 5% виборців не визначилися.

"Перевага Гарріс стає ще більшою, якщо включити в опитування кандидатів від третіх сторін – насамперед Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, – включаючи 4-очковий відрив в Аризоні та 5-очковий відрив у Пенсільванії та Вісконсіні. Вона має загальну перевагу в 2 пункти у семи штатах, якщо до опитування включено інших кандидатів", – зазначено в публікації.

Нагадаємо, у Харкові активно готуються до нового навчального року, незважаючи на складну безпекову ситуацію. Місто очікує близько 5000 першокласників, які мають розпочати навчання з 1 вересня. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Ігор Терехов, міський голова Харкова.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські безпілотні літальні апарати демонструють високу ефективність у враженні цілей на відстані до 300 кілометрів. Хоча удари на більшу глибину також здійснюються, вони не є такими частими через технічні обмеження. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Богдан Долінце, експерт з питань розвитку авіаційного ринку.

Головне