В ЗСУ повідомили про загострення ситуації на сході: що відомо

В ЗСУ повідомили про загострення ситуації на сході: що відомо

Армія російської федерації намагається прорвати позиції Сил оборони у районі Часового Яру. Про це розповів речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

Відомо, що окупанти штурмують Іванівське та околиці Богданівки.

"Окупанти за будь-яку ціну намагаються захопити селище Іванівське та околиці Богданівки, прорватися до Часового Яру, де нашим воїнам ціною титанічних зусиль вдається стримувати вже не одну добу ворога та стабілізувати ситуацію на цьому напрямі", - зазначив Волошин.

За його словами, загалом військові спостерігають в останні дні загострення обстановки на Сході.

"У зоні відповідальності нашого ОСУВ "Хортиця" найгарячішими напрямками залишаються Бахмутський, Авдіївський та Новопавлівський. Ситуація у районі проведення бойових дій складна, але контролюється Силами оборони. Ворожа армія на деяких ділянках та напрямках не припиняє спроб штурмувати позиції наших захисників, використовує як артилерію, танки, безпілотники різних типів, так і авіацію",  - додав речник.

Нагадаємо, що загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 459 530 військових. Лише за минулу добу окупанти втратили 950 своїх військових.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Києві зустрівся із військовим керівництвом Литви - головкомом Вальдемарасом Рупшісом і начальником генштабу Міндаугасом Степонявічюсом.

Головне