В Україні запустили флешмоб до Дня соборності: пропонують створити віртуальний ланцюг єдності

В Україні запустили флешмоб до Дня соборності: пропонують створити віртуальний ланцюг єдності

В Україні до Дня соборності, який щорічно відзначають 22 січня, запускають флешмоб. Він має на меті створити ланцюг єдності, однак не живий, як це робили раніше, а віртуальний.

Запустити флешмоб до Дня соборності запропонував український захисник, боєць 13 Бригади Національної гвардії України "Хартія".

За його задумом, кожен бажачий взяти участь у флешмобі повинен записати коротке відео. При цьому необхідно підійти до когось з перехожих, привітатися, сказати, звідки ви, а тоді простягнути цій людині руку "задля єдності та допомоги". Після цього відео потрібно опублікувати у соціальних мережах з хештегами #тримаймоюруку та #деньсоборності, а також відмітити друзів та колег, які можуть підтримати флешмоб.

Завдяки цьому вже у наступний понеділок, 22 січня, українці можуть створити віртуальний ланцюг єдності.

"День Соборності України, який ми святкуватимемо зовсім скоро - це не про далеку напівзабуту історію. Насправді це про дуже важливе й насущне: про єдність, якої нам усім так не вистачає. Так народилася ідея флешмобу єдності. Пам'ятаєте, раніше люди утворювали живі ланцюги із заходу на схід? У нас має вийти такий самий ланцюг, тільки віртуальний… Наша єдність - також наша зброя і дуже потужна. Покажімо це! Єднаймося, друзі!" - закликали в бригаді українців.

Як повідомляли "Ми-Україна", киян закликають підписати петицію про перейменування Повітрофлотського проспекта у проспект Повітряних сил. Автор петиції наголошує, що перейменування Повітрофлотського проспекту у проспект Повітряних сил є дуже важливим рішенням та уславить подвиг ПС.

Головне