В тілах були фрагменти гранати: Путін заявив, що літак Пригожина впав сам

В тілах були фрагменти гранати: Путін заявив, що літак Пригожина впав сам

У тілах ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина та інших "вагнерівців", які загинули в результаті авіакатастрофи, були виявлені фрагменти гранати. Це свідчить про те, що літак, в якому був Пригожин, впав сам. Відповідну заяву зробив російський диктатор Володимир Путін.

"Ми знаємо про авіакатастрофу. Мені керівник слідчого комітету доповідав буквально на днях, що в тілах загиблих при авіакатастрофі було виявлено фрагменти ручної гранати. Зовнішнього впливу на літак не було, це вже встановлений факт, результат експертизи, проведеної слідчим комітетом російської федерації. Слідство не завершено…" - заявив Путін.

Разом з тим він нагадав, що у офісі Пригожина після бунту знайшли аж 5 кілограмів кокаїну.

"На жаль на наявність алкоголю та наркотичних речовин в крові загиблих експертиза не проводилася. Хоча ми знаємо, що після відомих подій в компанії в Петербурзі фсб виявила не лише 10 мільярдів готівки, але і 5 кг кокаїну", - заявив російський диктатор.

Нагадаємо, вечері 23 серпня у Тверській області впав приватний літак. Виявилося, що він належить засновнику ПВК “Вагнера” Євгену Пригожину. Ватажок "вагнерівців" був у списку пасажирів літака. Всього в результаті авіакатастрофи загинули 10 осіб, у тому числі і Пригожин. За деякими даними, літак засновника “Вагнера” могла збити російська ППО.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський заявив, що за ліквідацією ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина стоїть російський диктатор Володимир Путін.

Головне