В поліції показали перші хвилини після обстрілу Костянтинівки

В поліції показали перші хвилини після обстрілу Костянтинівки

Російські війська атакували Костянтинівку та Катеринівку в Донецькій області. Внаслідок обстрілів загинули три особи, ще шестеро отримали поранення.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Окупанти розпочали атаки на Костянтинівку вранці, близько 9:15, використовуючи артилерію. Під час обстрілу загинуло троє мирних мешканців, а четверо отримали осколкові поранення. Згодом, об 11:20, росіяни відкрили вогонь по Катеринівці. Внаслідок атаки поранення отримали дві жінки, 61 і 74 років.

Парамедики поліції оперативно надали медичну допомогу постраждалим та евакуювали їх до лікарні для подальшого лікування.

Нагадаємо, російські загарбники завдали авіаудар по селу Миколаївка в Краматорському районі на Донеччині. В результаті удару було влучено в чотириповерховий готель, частково зруйнований. Рятувальники знайшли під завалами тіла двох загиблих і розібрали 101 тонну уламків.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти за добу здійснили 19 обстрілів населених пунктів Донеччини, внаслідок чого п’ять людей загинуло і 11 поранено. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру.

Головне