"Шукали Storm Shadow і знайшли": в Міноборони потролили рф через удари по мостах до Криму

Минулого тижня росіяни намагалися уразити аеродроми ЗСУ, де знаходяться носії ракет Storm Shadow. Втім. Сили оборони після ворожих обстрілів завдали ударів по Чонгарському та Генічеському мостах.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України у Twitter.

У Міністерстві оборони висміяли невдалі спроби росіян знищити бойову авіацію ЗСУ.

"Хованки. Минулої ночі десятки російських ракет і "шахедів" шукали на аеродромах українські літаки та ракети Storm Shadow. Проте лише сьогодні в Чонгарі та під Генічеськом росіяни нарешті їх знайшли", - йдеться у дописі.

Також у Міноборони показали фото літака Повітряних сил ЗСУ, та сліди руйнувань на мостах, які з'єднують тимчасово окуповану Арабатську стрілку з материковою частиною країни.

Нагадаємо, у ЗСУ підтвердили ураження Чонгарського та Генічеського мостів.

“Повідомляють про потужні вибухи в районі тимчасово окупованого Генічеську та Арабатської стрілки. Місцеві жителі припускають, що вибухи пролунали в районі мостів, які сполучають Арабатську стрілку з материковою частиною”, – написав Центр нацспротиву.

За словами колаборанта Сальдо, Сили оборони України випустили по мосту 12 ракет, з яких дев’ять начебто збила ППО окупантів.

“Також перебито газопровід зі Стрілківського родовища в Генічеськ, що проходив поруч із мостом. Понад 20 тис. жителів міста залишилися без газопостачання”, – розповів гауляйтер Херсонщини.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у росії заявили про збиття безпілотника у Калузькій області.

Головне