В Криму українські ВМС дістали черговий корабель зі складу чф рф "Коммуна", - Плетенчук

В Криму українські ВМС дістали черговий корабель зі складу чф рф

У Військово-морських силах ЗСУ підтвердили ураження російського судна “Коммуна” в Севастополі вранці 21 квітня. Про це заявив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук. 

“Сьогодні в Криму українські ВМС дістали черговий корабель зі складу ЧФ РФ “Коммуна”, — зазначив він.

Речник ВМС ЗСУ зазначив, що характер пошкоджень верифікується, але "однозначно корабель виконувати завдання тепер не здатен".

“Це буде повторюватися, поки у росіян не скінчаться кораблі, або вони не заберуться з Криму”, — додав Плетенчук.

Довідка: “Коммуна” (перша назва — “Волховъ”) — морське допоміжне судно ВМФ Росії, рятувальник підводних човнів. Найстаріше судно ВМФ росії, і найстаріше у світі судно, що фактично перебуває на озброєнні і виконує бойові завдання. Введено в експлуатацію у 1915 році.

Нагадаємо, держдеп США готується до запровадження перших санкційних заходів проти одного з військових підрозділів Армії оборони Ізраїлю. Йдеться про батальйон "Нецах Єгуда", якого вважають причетним до порушення прав палестинців на Західному березі, пише The Guardian.

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітника департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталія Манасяна було звільнено після того, як він втрапив у скандал з відвідувачами у ресторані Києва Goodwine. 

Головне