В Ірпені вводять тимчасові графіки обмеження водопостачання

В Ірпені вводять тимчасові графіки обмеження водопостачання

Через довготривалі відключення електрики та надмірний полив у м. Ірпінь вводяться тимчасові графіки обмеження водопостачання.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За графіком на 12 липня з 17:00 до 22:00 годин вода буде подаватися з достатнім тиском. З 22:00 годин вода буде подаватися з заниженим тиском, що може призвести до її відсутності на верхніх поверхах будинків, з метою наповнення резервуарів на наступний день.

Проблема стала актуальною через низький рівень водозабезпечення у зв'язку зі зменшенням подачі води зі столиці, викликаного спекою. Міська влада активно співпрацює з ДТЕК та Асоціацією водоканалів України для пошуку сталого рішення.

Олександр Маркушин також наголосив на необхідності додаткових коштів для покриття витрат на паливо для генераторів, які забезпечують роботу свердловин. Питання про виділення цих коштів планується вирішити на наступній сесії міської ради.

“Дякую всім, хто приходить нам на допомогу. Комунальним службам УЖКГ “Ірпінь”, “Ірпіньводоканал” та “Рідне село” за єднання і злагоджену роботу. Мешканцям за економію води, терпіння, розуміння”, - йдеться у повідомленні,

Як писали "Ми-Україна" раніше, заходи обмеження споживання електроенергії 13 липня діятимуть протягом всієї доби по всій території України

Головне