В Дніпропетровській області незнайомий чоловік розстріляв авто, загинув водій

В Дніпропетровській області незнайомий чоловік розстріляв авто, загинув водій

В Дніпропетровській області в середу, 27 грудня, невідомий чоловік у балаклаві розстріляв транспортний засіб, в результати загинув водій автомобіля. Про це в Telegram-каналі повідомила поліція Дніпропетровської області.

За словами правоохоронців, інцидент стався ввечері на трасі Н-31 (Дніпро-Решетилівка).

Відомо, що напад вискочив на дорогу і зробив кілька пострілів, попередньо з автомата з глушником, в результаті отриманих травм власник авто загинув на місці до приїзду лікарів.

"До чергової частини поліції надійшло повідомлення, що на трасі Н-31 невідомий чоловік у балаклаві вискочив на дорогу та здійснив декілька пострілів, попередньо з автомата з глушником, по легковому автомобілю", - розповіли співробітники поліції.

Відомо, що наразі на місці трагедії працюють всі необхідні служби.

"Для встановлення всіх обставин злочину на місце виїхали керівництво поліції та слідчо-оперативна група. На пошуки підозрюваного залучено всі служби поліції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у центрі чеської столиці - на території Карлового університету Праги - сталась стрілянина. Попередньо відомо про загиблих та поранених, однак точна кількість не повідомляється. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Німеччині та Австрії правоохоронці застримали ісламістів, які планували теракти в Європі на Різдво та Новий рік

 

 

Головне