В армії Ізраїля заявили, що найближчими годинами масовано атакують сектор Газа

В армії Ізраїля заявили, що найближчими годинами масовано атакують сектор Газа

Ізраїльська армія найближчими годинами усю свою силу спрямує на атаку сектору Газа. Відповідну заяву зробив речник ЦАХАЛ (Армія оборони Ізраїлю) Даніель Агарі після нападу ХАМАС на ізраїльські міста.

За його словами, наразі ізраїльські військові намагаються зачистити населені пункти на півдні країни, в які пробралися бойовики. До атакованих регіонів вже прямують додаткові сили.

Разом з тим міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант зазначив, що напавши на Ізраїль терористи ХАМАС зробили величезну помилку.

"ХАМАС зробив серйозну помилку сьогодні вранці, коли розпочав війну проти Ізраїлю. Війська ЦАХАЛу воюють проти ворога в будь-якому місці. Держава Ізраїль виграє цю війну", - наголосив Галант.

Як повідомляли "Ми-Україна", палестинське ісламське угруповання ХАМАС у суботу, 7 жовтня, випустило по Ізраїлю понад пʼять тисяч ракет, в результаті атаки щонайменше одна жінка загинула, ще декілька осіб отримали поранення. За останніми даними, кількість постраждалих в результаті нападу перевищує 300 осіб, 70 людей у важкому стані. Загинули 22 людини.

Головне