Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі: рятувальники розбирають завали

Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі: рятувальники розбирають завали

Кількість постраждалих в результаті ранкового удару балістикою по Києву знову зросла. На цю годину відомо про п'ятьох травмованих, двох з яких ушпиталили. 

"Станом на зараз можемо сказати, що в Подільському районі сталось влучання у триповерхову будівлю спортивної зали. Рятувальники проводять аварійно-рятувальні роботи та розбирають завали. На місці залучені працівники Нацполіції, медики, а також Червоний Хрест. Попередньо була інформація, що під завалами можуть знаходитися люди, наразі рятувальники обстежують всі приміщення та прилеглі будинки на наявність постраждалих", - прокоментував ситуацію в ефірі марафону "Єдині новини" речник ДСНС у Києві Павло Петров. 

Вулиця, на якій розташована постраждала будівля перекрита і це триватиме до завершення робіт екстрених служб. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо 25 березня 10.30 здійснило чергову ракетну атаку на Київ. Для атаки ворог застосував балістичне озброєння, випустив дві ракети. ППО впоралось з повітряним нападом на 100%, падіння уламків зафіксовані в Печерському, Солом'янському, Дніпровському, Голосіївському та Дарницькому районах міста.

  • Печерський район: руйнувань зазнала триповерхова будівля спортзали.
  • Дарницький район: понівечено приватне домогосподарство,
  • Голосіївський район: уламки виявили на території лісосмуги.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти в тимчасово окупованому Маріуполі руйнують історичну пам'ятку V тисячоліття до н.е. - курган Дід. Радник міського голови Петро Андрющенко опублікував фото та відео, на яких видно, як екскаватори, які належать російським військам, руйнують цю цінну історичну споруду.

Головне