Усі загиблі в ДТП в Австрії українці були членами однієї родини, - МЗС

Усі загиблі в ДТП в Австрії українці були членами однієї родини, - МЗС

Унаслідок ДТП в Австрії загинули четверо громадян України. Усі загиблі були членами однієї родини – дідусь з бабусею та немовля віком 7 місяців і трирічна дитина.

Про це повідомляє МЗС.

Батьки дітей також отримали травми, але вижили і перебувають у лікарні.

Водій мікроавтобуса стверджує, що на секунду заснув за кермом.

Українське посольство взаємодіє із австрійськими правоохоронцями в контексті розслідування ДТП, а також підтримує зв‘язок із лікарями.

Подробиці трагедії

В Австрії перекинувся мікроавтобус з українцями. Аварія сталась у суботу, 12 серпня, близько 7:00. Внаслідок ДТП загинуло четверо людей, серед них діти. Транспортний засіб з громадянами України на борту перевернувся, пробив загородження мосту й впав на ґрунтову дорогу, що пролягала під автобаном.

Ще одна дитина отримала легкі травми. Інші три пасажири отримали легкі поранення. Водій, який вижив в аварії, сказав, що заснув на кілька секунд.

Нагадаємо, наприкінці липня у Туреччині в ДТП загинула українка. Аварія сталася у місті Аланія на південному заході Туреччини. Туристичний мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинув водій автобуса, а також українка, яка була гідом. Також в автобусі їхали 12 туристів з Казахстану. Шість з них отримали серйозні травми і потрапили до місцевих лікарень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, бійці підрозділу Shadow з HIMARS знищили чотири САУ окупантів.

Головне