Ураган “Мілтон” затопив "Діснейленд" у Флориді (фото)

Ураган “Мілтон” затопив

Disney World 10 жовтня затопив ураган “Мілтон”, який обрушився на південно-східну частину США. У зв'язку з цим, парки розваг закриті для забезпечення безпеки гостей.

Про це пише видання Рeople. 

Родина, яка перебувала під час закриття розповіла, що відбувається.

Ніколь Вулф із Фішерса, штат Індіана, перебувала у Disney зі своєю родиною, коли стало відомо про закриття парку. Вона повідомила, що в готелі активно проводять підготовчі роботи: закривають вікна, встановлюють мішки з піском біля входів і укріплюють територію.

Гостям надають додаткові рушники для укріплення балконних дверей. Ніколь також відзначила, що басейн у готелі ще відкритий, хоча вуличні стільці складені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На США насувається один з найбільш руйнівних штормів - Мілтон: йому присвоїли 5 категорію

Disney також оголосив про закриття тематичних приміщень, включаючи курорт Fort Wilderness та ресторани на території. Згідно з повідомленням, закриття парків означає скасування вечірки на Хеллоуїн, кошти за квитки на яку будуть повернуті.

“Цілком ймовірно, що тематичні парки залишаться закритими в четвер, 10 жовтня. Ми розглянемо можливість відкриття Disney Springs у четвер пізно вдень з обмеженими пропозиціями”, - додається в заяві.

Нагадаємо, після проливних дощів у окремих місцях у передгір’ї французьких Альп затопило вулиці. У регіоні за останню добу випало від 60 до майже 90 мм опадів.

Як писав “Ми-Україна”, ураган "Мілтон" обрушився на узбережжя Флориди, стихія принесла із собою руйнівні вітри та небезпечні штормові хвилі.

Головне