Умєров озвучив голові Пентагону втрати росіян під Авдіївкою

Умєров озвучив голові Пентагону втрати росіян під Авдіївкою

Міністр оборони України Рустем Умєров у телефонній розмові з міністром оборони США Ллойдом Остіном поділився ситуацією на фронті та розповів про втрати росії на Донеччині. Про це повідомляє пресслужба Міноборони 28 жовтня.

В ISW підрахували, скільки техніки втратили росіяни під Авдіївкою. Російські окупанти штурмують Авдіївку Донецької області, зазнаючи великих втрат у техніці та живій силі.

"Повідомив втрати ворога в районі Авдіївки станом на цю хвилину - приблизно 4000 солдатів", – цитує Міноборони слова Умєрова.

Крім того, український міністр оборони висловив подяку за продовження ефективної співпраці та постачання Україні артилерійських боєприпасів.

У Міноборони зазначили, що подальше постачання ATACMS дозволить ефективніше завдавати вогневі ураження по військовій інфраструктурі та командних пунктах у глибокому тилу ворога на окупованих українських територіях.

Як писали "Ми-Україна" раніше, генеральний штаб Збройних сил України оновив дані втрат ворога. За останньою інформацією, Сили оборони ліквідували уже майже 298,5 тисяч російських окупантів.

За минулу добу українські захисники знищили ще 740 загарбників, 18 артсистем та дві системи ППО.

Головне