Україна посилила свої позиції на Лимано-Куп’янському напрямку, - Череватий

Україна посилила свої позиції на Лимано-Куп’янському напрямку, - Череватий

Україна посилила свої позиції на Лимано-Куп’янському напрямку. Там окупаційні війська рф активно використовують авіацію.

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.
 
"На Лимано-Куп’янському напрямку ворог активно використовує авіацію. Ми 27 окупантів знищили, 94 поранили. Знищили ворожий танк", - зауважив він.

За його словами, Україна посилила позиції та перекинула резерви - "посилені наші вогневі позиції, надані певні методичні рекомендації, перекинуті резерви. Відтак це дозволило унеможливити рух ворога", додав він.

Раніше Сергій Череватий розповів, як ЗСУ навчились боротися з російськими “Ланцетами”.

“Війна це постійне змагання, кожен намагається знайти більш дошкульні речі, за допомогою яких одна вивести у противника якомога більше особового складу й техніки з ладу. Відтак ворог на певному етапі посилив і свою радіолокаційну боротьбу і застосування ударних безпілотних апаратів. Наша відповідь була абсолютно симетричною, ми зараз дуже багато уваги приділяємо РЕБ і ворог же це відчуває. Також ми потужно використовуємо FPV-дрони, на сторінках наших бригад можна побачити, як вражається бронетехніка, зенітно-ракетні комплекси та інші великогабаритні мішені. Тому це протистояння зараз має місце і ми не поступаємося ворогу”, – поінформував він.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Енергодарі російські загарбники забороняють видавати жителям ліки без паспорта росії.

Головне