Українські захисники спростували захоплення окупантами Роботиного

Українські захисники спростували захоплення окупантами Роботиного

Роботине на Запоріжжі утримують бійці Сил оборони України. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

"У зоні відповідальності 65 окремої механізованої бригади, яка обороняє населений пункт Работине, дійсно відбуваються регулярні сутички із диверсійно-розвідувальними групами противника, які заходять у село і намагаються там закріпитися. Але успіху окупанти не мають", - йдеться в повідомленні.

За словами наших бійців, наразі населений пункт перебуває під контролем Сил оборони. Атаки противників відбивають артилерією ще на підступах, а розрізнені групи знищують ударними дронами й мінометними розрахунками.

"Населений пункт утримують бійці Сил оборони України. Отже ворог його не контролює. Просимо всіх громадян, зокрема і представників медіа, не створювати зайвого хайпу і не спиратися на псевдо-експертні думки тих, хто не має прямого відношення до реальної бойової роботи, не володіє оперативною обстановкою", - закликали українські військові.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Нагадаємо, що захисники неба знищили 14 "Шахедів" із 17 запущених росіянами, а також дві керовані авіаційні ракети Х-59. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Миколаївській області було вражено об'єкт енергетики російським дроном-камікадзе типу Shahed. Також окупанти атакували об'єкти критичної та транспортно-логістичної інфраструктури Одеси.

Головне