Українські бійці знищили близько 350 окупантів на Таврійському напрямку

Українські бійці знищили близько 350 окупантів на Таврійському напрямку

Сили оборони протягом доби знищили 346 окупантів та 61 одиницю техніки на Таврійському напрямку. Про це в Telegram-каналі повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський. 

"Загальні втрати противника за добу становили: у живій силі - 346 осіб (убитими й пораненими), в озброєнні та військовій техніці - 61 одиниця, не враховуючи БпЛА. Зокрема, це один танк, 16 бойових бронемашин, 15 артсистем, два ПТРК, один СПГ/АГС, 20 автомобілів та шість одиниць спецтехніки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, збиті 238 БпЛА різних типів. Українські бійці знищили ще чотири важливі об’єкти ворога, серед яких командний пункт і бліндажі.

Тарнавський додав, що було уражено ворожі станції РЕБ "Гроза", "Житель" та "Леєр-3", знищено машину для мінування, комплекс відеоспостереження "Муром-М", три ударні дрони Shahed-136, три "ланцети", один БпЛА "Суперкам".  

"За минулу добу на Таврійському напрямку відбулося 45 бойових зіткнень, що становить 2/3 боїв на всьому фронті. Ворог завдав 29 авіаційних і 4 ракетних ударів, 98 ударів дронами-камікадзе, вчинив 1056 обстрілів", - підсумував командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія".

Нагадаємо, що У ніч на 9 березня росіяни запустили 15 безпілотників типу Shahed, українські Сили ППО збили 12 безпілотників

Як писав "Ми-Україна" раніше, бойову частину "шахеда" виявили у гвинті вітряка на Миколаївщині після атаки російських окупантів. 

Головне