Українська дипломатія працює над організацією візиту Зеленського до Індії, - Кулеба

Українська дипломатія працює над організацією візиту Зеленського до Індії, - Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час свого візиту до Індії обговорював можливість візиту президента України Володимира Зеленського до цієї країни.

Про це він сказав в ефірі телемарафону.

Міністр повідомив про відверту розмову з главою МЗС Індії Субраманьяном Джайшанкаром, під час якої було обговорено кілька ключових питань.

Перш за все, сторони домовилися про необхідність відновлення рівня співробітництва між країнами до рівня, який був до початку війни. Крім того, обговорювалися нові спільні проекти та програми. Також було піднесено питання щодо формули миру.

Крім того, українська дипломатія активно працює над організацією візитів прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді до України та президента України Володимира Зеленського до Індії.

Нагадаємо, 20 березня Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Обговорили розвиток двосторонніх відносин України та Індії. Найближчим часом в Делі відбудеться зустріч команд і засідання Міжурядової комісії зі співробітництва.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо протягом 29 березня атакувало Запорізьку область 442 рази. Загарбники били по дев’яти населених пунктах.

Головне