Україна та росія збережуть поставки газу попри бої в Курській області, - Bloomberg

Україна та росія збережуть поставки газу попри бої в Курській області, - Bloomberg

росія та Україна мають намір продовжувати поставки трубопровідного газу до Європи попри на те, що поблизу ключового транскордонного транзитного пункту "Суджа" продовжуються бойові дії. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Як пише видання, обидві сторони мають фінансовий стимул продовжувати постачання палива.

Для Києва транзит газу забезпечує найважливіші кошти для його зруйнованої війною економіки - близько 1 млрд доларів у 2021 році - тоді як Європа залишається одним із найбільших споживачів трубопровідного газу росії, зазначає Bloomberg.

Водночас, невикористані трубопроводи можуть стати мішенню для атак або занепасти, що потребуватиме дорогих ремонтів.

Для Києва транзит газу забезпечує найважливіші кошти для його зруйнованої війною економіки - близько 1 млрд доларів у 2021 році - тоді як Європа залишається одним із найбільших споживачів трубопровідного газу росії.

Нагадаємо, у Хмельницькій області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса з дітьми. Внаслідок аварії загинули 12-річна дівчинка і супроводжуючий групи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, поліція повідомила про підозру групі посадовців Одеської міської ради, які штучно блокували електронну чергу в ЦНАП. Про це повідомили у Поліції.

 

Головне