Україна працює над відновленням авіасполучення з двох міст, – заступник голови ОП Шурма

Україна працює над відновленням авіасполучення з двох міст, – заступник голови ОП Шурма

Україна докладає значних зусиль для відновлення авіасполучення з Києва та Львова. Про це повідомив заступник глави Офісу президента України Ростислав Шурма.

"Я можу сказати, що ми дуже інтенсивно працюємо над відновленням авіасполучення в Україні... Обов'язково зробимо все можливе, щоб це реалізувати", - заявив він на панельній дискусії в Українському домі в Давосі.

За його словами, наявність надійної логістики, транспортного сполучення, особливо авіасполучення, це фундаментально важливі елементи ділової та інвестиційної діяльності країни.

Розглядають відкриття аеропортів у Києві та Львові, але "основний фокус" спрямований на "Бориспіль".

Нагадаємо, армія рф атакувала Нікополь на Дніпропетровщині двома дронами-камікадзе, а дві громади району обстріляла з важкої артилерії. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов розповів, що Україна хотіла б повернути з-за кордону військовозобов'язаних громадян, але примусово це не зробити. Про це він повідомив у інтерв'ю агентству Report.

Головне