Україна не піде у "глуху оборону", бойові дії продовжуватимуться, - ГУР

Україна не піде у

Війська України не перейдуть до "глухої оборони". Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Під час брифінгу у Давосі представник ГУР заявив, якщо Україна перейде в оборону, а бойові дії припиняться, окупанти обов'язково цим скористаються. Зокрема вони отримають можливість накопичити сили та відновити свої бойові спроможності. 

"Тактичного рівня бойові дії будуть продовжені. Ніхто зараз не говорить про "глуху оборону", і тим паче про припинення вогню. Тому що будь-яке припинення вогню російська федерація буде використовувати для поліпшення своїх тактичних положень, відповідно набуття більшої спроможності відновлення або відкриття нових напрямків для бойових дій", - заявив Скібіцький.

При цьому він запевнив, що попри несприятливі погодні умови Україна продовжуватиме бойові дії.

"Незважаючи на погоду, на зиму, бойові дії будуть продовжені. Ми просто не можемо допустити того, щоб ми втратили свої території своєю бездіяльністю", - зазначив представник ГУР МОУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", пресофіцер Третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін розповів, що приниження ворога дратує українських бійців на фронті. Зокрема, коли росіян називають чмобіками та іншими словами.

Головне