У Звягелі після "прильоту" виникла загроза забруднення повітря: подробиці від ОВА

У Звягелі після

В ході нічної дронової атаки зафіксовано влучання в об'єкт критичної інфраструктури на Житомирщині. Прилетіло по об'єкту в межах Звягельської громади, місцевих закликали не виходити на вулицю, учнів відправили на "дистанційку". 

"Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами. Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та у вищому професійному училищі", - вказано у повідомленні Звягельської міської ради. 

Очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко заявив, що запроваджені у Звягелі заходи є "превентивним заходом" 

"Це більше перевірка нас на те, чи можемо ми працювати в умовах можливої ескалації. Зараз прямої загрози немає. Зараз працює слідчо-оперативна група для встановлення та фіксації злочинів рф проти мирної інфраструктури нашої держави. Разом з тим також працює екологічна інспекція, щоб заспокоїти наших громадян", - розповів він в коментарі "Радіо Свобода". 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Російське окупаційне військо продовжує щоночі тероризувати населення українських мирних міст та сіл, завдаючи ракетно-авіаційних ударів. У ніч з 7 на 8 квітня противник застосував для ураження майже чверть десятка ударних безпілотників та одну високоточну авіаційну ракету. З 24 дронів-камікадзе українська ППО впоралась із 17 засобами повітряного нападу. Безпілотники збивали у небі над п'ятьма областями, не минулось без руйнувань. "Прильоти" та ушкодження внаслідок падіння уламків зафіксовані на Одещині, Миколаївщині та Житомирщині.

 

 

 

 

Головне